20 квітня 2021 року Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки USAID АГРО провела першу онлайн-конференцію в форматі круглого столу в рамках реалізації першого етапу Програми підтримки реформи Держгеокадастру сільськими громадами.

Це стало стартом серії з 24 круглих столів яки будуть проведені в усіх областях України. 

В рамках роботи планується надання роз’яснення земельного законодавства та практичне вирішення проблемних питань у сфері земельних відносин, оподаткування, подолання корупції у земельній сфері, запобігання рейдерству, інформування сільських громад про переваги, які надаються новими земельними законами, роз’яснення принципів співпраці з Держгеокадастром, а також надання фахових відповідей щодо можливих питань, пов’язаних з діяльністю Держгеокадастру тощо.

На першому етапі буде проведено стартові онлайн конференції у кожній області 20 квітня – 20 травня 2021 р. (графік оновлено).

Для участі в круглому столі потрібно:
1. Визначити учасників круглого столу. Це можуть бути голови громад, їх заступники, депутати місцевих рад, землевпорядники, місцеві аграрії.
2. Зареєструватися за посиланням https://forms.gle/TsYQ1gEKx7X7Lahz7
3. Вибрати питання, які цікавлять Вашу громаду.
4. Вказати необхідні контактні дані.

Посилання на приєднання до оn-line круглого столу будуть надіслані на електронні адреси вказані при реєстрації за день до проведення заходу.

З усіх питань проведення круглого столу в вашій області звертайтесь до: Марічки
Ковалик, тел. +380 99 370 0234.

© Всеукраїнська асоціація громад