Всеукраїнська Асоціація Громад разом з Міністерством Агрополітики підписали меморандум з Житомирською облдержадміністрацією. Документ є одним з циклу, які ВАГ і Мінагро планують підписати в кожній області.

Мета меморандуму  – консолідувати зусилля реалізації реформ і мати постійний зворотній зв’язок про системні проблеми, які є в місцевого самоврядування сільських територій для негайного і своєчасного їх вирішення.
 Як повідомив  Іван Слободяник, перший заступник виконавчого директора ВАГ, голова Всеукраїнського Конгресу Фермерів, підписання відбулось під час виїзного засідання аграрного комітету ВР за участі представників Мінагро, місцевої влади всіх рівнів і народних депутатів:

«Такий документ – це ефективний інструмент для сільських голів і голів громад мати постійну і ефективну комунікацію з приводу чутливих питань. А це не лише ринок землі, а й земельна децентралізація та реформа місцевого самоврядування».

Нагадаємо, ВАГ, Мінагрополітики і продовольства та Київська облдержадміністрація вже підписали аналогічний меморандум наприкінці липня.

© Всеукраїнська асоціація громад