Громади Запорізької області отримали допомогу із Закарпаття та Львівщини

by Dikusarov Alexander

Мешканці низки громад Запорізької області отримали зимові речі та продукти харчування в рамках проекту “Згуртовані громади”, який здійснює Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО.

До формування вантажу долучилися Великоберезнянська громада Закарпатської області через благодійний фонд “Браття” та Добромильска і Старосамбірська громади Львівщини через благодійну організацію “Центр волонтерства та захисту”. Всеукраїнська асоціація громад здійснила доставку вантажу до гуманітарного хабу Широківської громади.

Мешканці цієї громади, в тому числі 4 тисячі переселенців, які намагаються інтегруватися в громаду, а також наші співвітчизники низки інших громад Запорізької області отримали речі через гуманітарний хаб Широківської громади, який працює протягом всього часу війни.

“Продукти, засоби гігієни, теплі речі, які дуже потрібні нашим новим мешканцям, сьогодні потрапили не тільки в нашу громаду, а вони надійдуть і в інші громади. Наразі в Широківській громаді чотири тисячі переселенців, наших нових мешканців, які намагаються інтегруватись в громаду і завдяки вам це також відбувається. Така підтримка є дуже цінною”, – зазначає Ольга Ставицька, заступниця голови Широківської громади.

Всеукраїнська асоціація громад та Програма USAID АГРО продовжують і надалі реалізовувати проект «Згуртовані громади» з метою забезпечення життєдіяльності територіальних громад та підтримки українців, які опинилися у скрутному становищі.

© Всеукраїнська асоціація громад