Форум «Велике Відновлення»

by lena

Головні цілі форуму: залучення інвестицій (міжнародних, грантових, приватного бізнесу тощо) та фахівців для відбудови міст і селищ Київської області (а також районів інших областей України, які звільнені від російських окупантів); сприяння відновленню постраждалих регіонів шляхом спрощеної логістики та відкритої комунікації зацікавлених учасників; інформування та консультування населення Київської області та очільників територіальних громад щодо сучасних можливостей відбудови та розвитку міст і селищ.

Тематики форуму «Велике відновлення»

1. Післявоєнна відбудова та відновлення громад:

– стан та перспективи відновлення інфраструктури

– технології та рішення для ефективної відбудови

– юридичні аспекти

– міжнародне партнерство

– залучення інвестицій

2. Відновлення української енергетики

– енергоефективність, термомодернізація та енергозбереження

– зелена енергетика, розвиток відновлювальної енергетики

– екотрансформація та декарбонізація

Учасники форуму – представники Уряду України, голови українських міст, які постраждали від російської окупації, керівники районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад, керівники спеціалізованих державних компаній, керівники профільних відомств, очільники міжнародних інвестиційних фондів, лідери громадських організацій, власники бізнесу, представники благодійних фондів.

Відвідувачі форуму: мешканці Київщини, голови та представники територіальних громад,   керівники будівельних компаній, провідні архітектори та інженери, представники міжнародних громадських та інвестиційних організацій.

Організаторами події є компанія «Євроіндекс» та ВЦ «КиївЕкспоПлаза» за підтримки та участі Міністерства розвитку громад і територій України.

«Хаб Велике відновлення» – це спеціальний проєкт сприяння відновленню звільнених громад Київщини після вторгнення російських окупантів.

Коли: 5 серпня 2022 року

Де: на території виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» (вул. Амстердамська, 1, с. Березівка, Київська область)

Запрошуємо Вас долучитися до участі у форумі «Велике відновлення»

Реєстрація учасників (обов’язкова) на сторінці https://bit.ly/3z5iZRr

Додаткова інформація за телефонами (067) 375-76-37 або (096) 957-11-15 та на сайті http://www.hub.kyiv.ua

© Всеукраїнська асоціація громад