Боратинська громада відправила вантаж допомоги до Глеюватської

by [email protected]

В рамках проекту «Згуртовані громади», що реалізується Всеукраїнською асоціацією громад  за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО), до Глеюватської громади доставили  вантаж допомоги. Зокрема, доставили  продукти харчування та будівельні матеріали.

Воєнний час гуртує українське суспільство дедалі тісніше. Зараз українські громади як ніколи демонструють організованість та єдність. Для наближення Перемоги громади з різних регіонів працюють кожен на своїх фронтах. Хто безпосередньо з ворогом у тяжких протистояннях, а хто в тилу – приймаючи внутрішньо переміщених осіб, піклуючись про потреби найбільш вразливих верств населення.

Проект «Згуртовані громади» уже майже рік допомагає громадам ефективно комунікувати, залучати небайдужих та доставляти вантажі в місця, які найбільше потребують уваги суспільства.

«Глеюватська сільська рада висловлює слова вдячності Боратинській громаді Луцького району Волинської області та її очільнику Яручику Сергію Олександровичу за надану життєво необхідну гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування для незахищених верств населення. Також дякуємо Всеукраїнській асоціації громад в особі виконавчого директора Івана Слободяника, яка в рамках проекту «Згуртовані громади», за підтримки Прогами USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО організовує взаємодію між громадами та забезпечує логістику перевезення допомоги. Стійкість та непохитність, взаємодопомога та підтримка притаманні нашим людям» – написала на своїй сторінці пресслужба Глеюватської сільської ради.

26 палет продуктів харчування: борошно, ковбасні вироби, крупи, консервація, були передані мешканцям Глеюватської громади. Переважно отримувачами допомоги стали внутрішньо переміщені особи. Дерев’яні дошки та поліпропіленова плівка, доставлені гуманітарним вантажем, будуть використані для ремонту комунальних будівель.

Ініціативність громад, їхнє щире бажання допомогти – та рушійна сила, яка й приведе нас до Перемоги.

© Всеукраїнська асоціація громад